Rețetele Bunicii

Anna Lesko a cazut intr-o rapa adanca de 20 de metri! Vedeta a ajuns de urgenta spital

Aflata in vacanta in FrantaAnna Lesko a cazut intr-o rapa foarte adanca. Accidentul s-a intamplat in urma cu cativa ani, iar de atunci frumoasa basarabeanca nu mai practica sporturi de iarna.

Anna Lesko a trecut prin clipe de groaza in urma cu cativa ani, in timp ce se afla in vancata la schi. Frumoasa basarabeanca a cazut intr-o rapa adanca de 20 de metri si s-a intors din Franta cu mana in ghips si cu gandul ca nu va mai practica niciodata sporturi de iarna. Nu doar ca a ajuns la spital dupa teribilul accident, dar a si tras o sperietura ingrozitoare, fapt ce a tinut-o pe focoasa artista departe de partie de atunci.

Anna Lesko a izbucnit in lacrimi in direct!

Ana Lesko a implinit, pe data de 10 ianuarie, varsta de 40 de ani. Cantareata a fost invitata la o emisiune de televiziune iar cei de acolo i-au pregatit o surpriza pe cinste cu ocazia zilei ei de nastere. Adam, fiul ei, i-a facut un desen artistei si s-a filmat in timp ce ii spunea la multi an si ca o iubeste. La vederea imaginilor, ea a izbucnit in lacrimi.

„Ce oribil este sa plangi asa in direct, groaznic! Ei cresc si nu o sa mai fie asa de sinceri, niciodata n-o sa mai fie asa. Eu o sa plang in hohote, ma abtin (…) Tot ce tine de Adam… sunt extrem de emotiva. E puiul meu, de fapt… ca orice mama”, a declarat Anna Lesko, coplesita de emotii.