Rețetele Bunicii

Elena Udrea, mama pentru a doua oara? Adrian Alexandrov da din casa: „Ma gandesc chiar si la al patrulea copil” 

Elena Udrea a nascut in septembrie 2018 o fetita perfect sanatoasa. Micuta a primit numele Eva Maria. Acum, iubitul politicianul a dezvaluit ca vor o familie mare, asa ca e posibil ca in viitorul apropiat sa aiba si al doilea copil.

La inceputul anului 2018, Elena Udrea anunta la o celebra televiziune din Romania faptul ca este insarcinata pentru prima oara. Isi dorea de mult timp un copil, dorinta care i s-a indeplinit la peste 40 de ani. A facut tratamente, a mers la foarte multi medici si se zvonea chiar ca avea gemeni. Din declaratiile ei de la acea vreme, ar fi pierdut unul dintre copii.

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a nascut o fetita, pe Eva Maria. Se implineste aproape un an de atunci, iar ea si iubitul se gandesc la al doilea copil. Adrian Alexandrov a dat din casa, semn ca amandoi isi doresc o familie mare.

In plus, afaceristul a povestit despre nunta si botez, evenimente care spera sa aiba loc acasa, in Romania.

„Relatia noastra s-a schimbat in bine de cand am devenit parinti, si faptul ca ne leaga un copil acum e un lucru extraordinar. Ne simtim extraordinar acum sa avem un copil asa minunat.

Distanta nu ne afecteaza relatie pentru ca eu ma duc destul de des la ele, din nefericire eu ma mai intorsc in Romania pentru ca am business in imobiliare aici, trebuie sa ma ocup de echipa pe care am reusit sa o formez in doi ani. (…)

Eva Maria face aproape 9 luni, a crescut, a inceput deja sa ne inteleaga, adica Elena cand ii spune sa faca anumite lucruri, este evident ca le intelege. E cuminte, linistita, nu prea mananca ce trebuie, dar ii place laptele in continuare. Incercam sa o dezobisnuim, sa o  trecem pe mancarea normala.

Nu am facut inca botezul, sa vedem ce se mai intampla. Nunta dupa botez, incercam sa le separam. (…)

Eu m-as gandi si la al patrulea, la al cincilea copil, iti dai seama. Atat de mult imi plac copiii…as face multi. Si Elena isi doreste, da, dar vedem…momentan este situatia care e, astemptam sa vedem ce se intampla.”, a spus Adrian Alexandrov exclusiv pentru VIVA!.